5 skäl att handla på Jordglob.se

  1. Kvalitetsprodukter

  Hos oss hittar du bara kvalitetsprodukter, oavsett prisklass. En billigare jordglob är naturligtvis enklare i material och konstruktion än en dyrare men vi är noggranna med urvalet av våra tillverkare och ser till att alla produkter håller hög kvalitet. Det lägsta betyg någon av våra produkter fått i genomsnitt av våra kunder är 4.2¹ av 5.

  ¹ Beräknat 2017-03-08 på alla produkter med minst fem lämnade omdömen.

  2. Snabb och säker leverans

  Vi levererar till postombud med PostNord och leveransen tar normalt en till två dagar från beställning. Beställ exempelvis på en måndag så får du i de flesta fall leveransen på onsdagen.

  3. Nöjda kunder

  Våra kunder är över lag väldigt nöjda med sina köp. Här följer några exempel.

  Gun-Britt säger: Tusen Tack!!!! Ni har lyckats ytterligare denna gång, Cassandra blev jätteglad, snabb service samt leverans. Tänk om alla företag var som Ni

  Hanna säger: Det blev mycket uppskattad present! Jag uppskattade bemötande av mig på företaget. Jag hade kontakt med Martin och blev bemöt vänlig, proffsig och snabbt.

  Jonas säger: En fantastiskt snygg jordglob, som verkligen pryder sin plats i vårt vardagsrum, både med och utan belysning. En stor fördel är att globen får en tydlig politisk karta med belysningen på. Dessutom fick vi ett mycket snabbt och bra bemötande när det var fel på den första leveransen - tack för det!

  Luka säger: Mycket nöjd. Snabb leverans, fantastisk servis. Professionel företag med mycket bra "after sales". Jordgloben är av hög kvalitet och jätte fint... Tack...

  4. Förlängt öppet köp

  Enligt distanshandelslagen ha du alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar via nätet. Vi har valt att förlänga den perioden till hela 90 dagar.

  5. Kostnadsfri retur

  Om du behöver skicka tillbaka något som du köpt på Jordglob.se så får du en förbetald transportetikett och behöver inte bekosta frakten själv. Vid öppet köp får du också den ursprungliga fraktkostnaden återbetald, tillsammans med eventuella övriga avgifter.